Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

نتایج کنکور سراسری جمعه ۹ آبان اعلام شد و پذیرفته‌شدگان نهایی این آزمون می‌توانند از روز چهارشنبه، ۱۴ آبان به سایت اطلاع‌رسانی دانشگاه و یا موسسه آموزش عالی محل قبولی خود مراجعه کنند.

تمام پذیرفته‌شدگان کنکور سراسری ۹۹ باید قبل از ثبت نام الکترونیکی و یا ثبت‌نام حضوری در دانشگاه محل قبولی، با مراجعه به سامانه «تأییدیه مدارک تحصیلی وزارت آموزش و پرورش » به آدرس  emt.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

medu.ir برای دریافت تاییدیه تحصیلی اقدام کنند.

فرد باید پس از مراجعه به سایت emt.medu.ir اطلاعات مورد نیاز فرم‌های مربوطه را به‌دقت تکمیل کرده و پس از ثبت اطلاعات و پرداخت هزینه، کد پیگیری و تأییدیه پرداخت را دریافت کند.

پذیرفته‌شدگان باید  در مرحله ثبت‌نام الکترونیکی در دانشگاه محل قبولی، کدپیگیری دریافت شده از سامانه «تاییدیه مدارک تحصیلی وزارت آموزش و پرورش» را در محل مشخص شده در سامانه ثبت‌نام درج کرده و یا در مراجعه حضوری به واحد ثبت‌نام دانشگاه محل قبولی ارائه کنند.

جهت ثبت اطلاعات در سامانه مذکور، نیاز به مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت، کافی‌نت‌ها و ادارات آموزش و پرورش نیست.

 پذیرفته‌شدگان دانشگاه به صورت شخصی می‌توانند به این سامانه وارد شده و درخواست تاییدیه تحصیلی خود را ثبت کنند.

جهت پرکردن اطلاعات فرم‌ها درسامانه مذکور موارد زیر مورد نیاز است:

۱) اطلاعات کامل هویتی و فارغ‌التحصیلی (قابل دسترسی در گواهینامه پایان تحصیلات، دیپلم موقت و یا کارنامه فارغ التحصیلی)

۲) داشتن شماره تلفن همراه فعال متقاضی ( یا پدر و مادر) جهت دریافت پیامک تاییدیه و پیگیری‌های بعدی

۳) مشخص‌بودن نام دانشگاه استعلام گیرنده تاییدیه تحصیلی (دانشگاه پذیرفته شده)

۴) داشتن کارت بانکی معتبر و رمز دوم جهت پرداخت الکترونیکی (مبلغ ۲۳۰۰ تومان بابت هزینه صدور تاییدیه)

چند نکته  مهم

متقاضیان تاییدیه تحصیلی با درج مشخصات فردی و مشخصات مدرک تحصیلی خود از منطقه آموزش و پرورش صادرکننده مدرک، برای دانشگاه استعلام گیرنده، تقاضای استعلام مدرک‌تحصیلی می‌کنند.

پس از انجام مراحل ثبت درخواست، شماره پیگیری صادر می‌شود که به صورت پیامک به موبایل متقاضی ارسال می‌شود. متقاضی می‌تواند از طریق گزینه پیگیری تاییدیه تحصیلی در سامانه، آخرین وضعیت درخواست خود را مشاهده کند.

 این درخواست در مناطق آموزش و پرورش بررسی می‌شود و در صورت وجود و صحت مدرک تحصیلی متقاضی، بر اساس مدارک و مستندات موجود در آموزش و پرورش، گواهی تاییدیه تحصیلی صادر می‌شود.

این تاییدیه به صورت الکترونیکی برای دانشگاه استعلام گیرنده ارسال می‌شود و به هیچ عنوان نیازی به حضور متقاضی به ادارات آموزش و پرورش جهت دریافت تاییدیه نیست.  در واقع ادارات آموزش و پرورش تاییدیه تحصیلی را به صورت دستی به متقاضی تحویل نمی دهند.

متقاضی تاییدیه تحصیلی باید در ثبت تمام اطلاعات شامل انتخاب دقیق نظام آموزشی و مقطع، اطلاعات هویتی، فارغ التحصیلی، دانشگاه استعلام گیرنده و...دقت کند. 

درصورت ثبت اشتباه هر یک از موارد، علاوه بر برگشت خوردن تاییدیه و عدم صدور آن، فرآیند صدور تاییدیه زمان‌بر خواهد شد و متقاضی علاوه بر ثبت دوباره تاییدیه، متحمل هزینه جدید خواهدشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آموزش و پرورش آموزش و پرورش آموزش و پرورش کنکور سراسری ثبت نام دانشگاه کنکور 99 تاییدیه تحصیلی پذیرفته شدگان آموزش و پرورش محل قبولی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۳۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام پشت‌کنکوری‌های متقاضی «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه

بخش دوم سامانه «مشاهده، تأیید و ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی» فعال و بدین ترتیب ثبت‌نام متقاضیان شرکت در آزمون‌های نهایی جهت ایجاد یا ترمیم سابقه تحصیلی آغاز شد این در حالیست که فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی نهم اردیبهشت شروع، اما ثبت‌نام ترمیم نمرات پشت کنکوری‌ها امروز فعال شد.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،پشت کنکوری‌ها می‌توانند با ورود به سامانه بنابر گروه آزمایشی انتخابی خود، نسبت به انتخاب دروس نهایی جهت ترمیم نمراتشان اقدام کنند. شیوه کار نیز بدین صورت است که با انتخاب پایه تحصیلی و گروه آزمایشی، فهرست دروس قابل ثبت‌نام برای آنها نمایش داده می‌شود.

متقاضیان از طریق سامانه my.sanjesh.org اقدام به انتخاب دروس مورد نظر جهت ترمیم و ایجاد سابقه تحصیلی کنند. سایر متقاضیان از سامانه my.medu.ir اقدام به ثبت نام ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی کنند.

همه افراد متناسب با گروه آزمایشی خود می‌توانند ایجاد سابقه کنند و در این خصوص افراد محدودیتی در انتخاب دروس مدنظر برای ایجاد سابقه ندارند. نمره دروس هم به افراد نمایش داده می‌شود تا اگر احیانا بخواهند تحت عنوان «ترمیم»، نمره خود را ارتقاء بدهند، باز هم محدودیت نداشته و از یک تا چند درس و یا همه دروس را می‌توانند برای ترمیم انتخاب و هزینه آن را پراخت و در امتحان مربوطه شرکت کنند.

در انتخاب دروس جهت ترمیم نمره، هیچ فردی هیچ محدودیتی از نظر تعداد دروس انتخابی ندارد. ممکن است فردی در انتخاب دروس خود دچار تردید شود که آیا می‌تواند خود را جهت امتحان آماده کند یا خیر؟ که این افراد می‌توانند دروس مدنظر خود را انتخاب کرده، اما اگر تا روز امتحان آمادگی نداشتند، می‌توانند در آن امتحان شرکت نکنند و عدم شرکت به منزله این است که اصلا درسی را برای امتحان انتخاب نکرده و این انتخاب برای آنها کماکان محفوظ می‌ماند.

فارغ التحصیلان سال ۱۴۰۲، صرفا امتحانات نهایی خرداد آنها به عنوان سوابقشان در نظر گرفته می‌شود لذا نیازی به مراجعه به بخش دوم سامانه یعنی ثبت‌نام ایجاد یا ترمیم نمره ندارند.

اما در مورد سایر افرادی که پیش‌تر از سال ۱۴۰۲ فارغ التحصیل شده‌اند، همه آزمون‌های نهایی آنها به عنوان سابقه لحاظ خواهد شد. این در حالیست که فارغ التحصیلان ۱۳۸۴ به قبل که سابقه ندارند، چون در هیچ سامانه‌ای این سابقه ثبت و ضبط نشده، اگر داوطلب شرکت در آزمون سراسری سال جاری هستند، حتما بایستی برای گروه آزمایشی کنکوری که شرکت می‌کنند، سابقه تحصیلی را تولید کنند.

فارغ التحصیلان ۱۳۸۴ به بعد باید حتما کنترل کنند که بنابر گروه آزمایشی که انتخاب می‌کنند، سوابق آنها کامل است و یا نواقصی دارند؛ اگر نواقص وجود داشت نسبت به رفع آن اقدام کنند.

هنرجویان هنرستان‌ها بدلیل آنکه آزمون داخلی دارند، سابقه تحصیلی ندارند لذا این دسته اگر در گروه آزمایشی هنر شرکت کنند باید دروس عمومی شاخه خود را انتخاب کنند و نیازی نیست دروس عمومی شاخه نظری را انتخاب کنند؛ اما در پایه دوازدهم، چون درس زبان خارجی ندارند، امتحان شاخه نظری از آنها گرفته می‌شود که کد درس مشخص است. دانش آموزان در پایه دهم و یازدهم نیز می‌توانند از اکنون برای ایجاد سابقه اقدام کنند تا در پایه دوازدهم با دانش آموزان شاخه نظری امتحان دهند، اما باید دروس عمومی خود را امتحان دهند.

اگر افراد بنای شرکت در گروه آزمایشی دیگری را دارند طبیعتا باید متناسب با گروه انتخابی، سابقه تحصیلی را ایجاد کنند یعنی دروس مربوطه را انتخاب و در آزمونش شرکت کنند. این امر اختیاری است و اجباری در کار نیست اگر حتی تصور کنند بعدا در گروه آزمایشی دیگری شرکت کنند نیز به آنها اختیار داده می‌شود تا سابقه خود را تولید کنند.

زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش پیش از این هزینه ترمیم نمره هر درس را مبلغ ۵۰ هزار تومان اعلام و گفته بود: طبق مصوبه هیئت وزیران افراد برای تایید سوابق خود که به سازمان سنجش ارسال خواهد شد مبلغ ۵۰۰ هزار ریال باید پرداخت کنند.

 همچنین برای هر عنوان درسی که به عنوان ایجاد سابقه و یا ترمیم انتخاب می‌کنند نیز باید ۵۰۰ هزار ریال از طریق سامانه و به صورت برخط پرداخت کنند و به محض اینکه این مراحل انجام شد، دروس انتخابی آنها هم به عنوان ایجاد سابقه و هم ترمیم نهایی می‌شود؛ بالطبع درسی را که سابقه‌ای در آن ندارند تحت عنوان ایجاد سابقه و، اما در درسی که سابقه دارند، اما می‌خواهند نمره آن را ارتقاء دهند، تحت عنوان ترمیم انتخاب می‌کنند.


دیگر خبرها

  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • نتایج چهارمین آزمون «مهارت انجام عملیات قرض‌الحسنه» اعلام شد
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • ادعای معاون آموزش و پرورش درباره شیطنت مافیای کنکور
  • جشنواره سراسری تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی فراخوان داد
  • آغاز ثبت‌نام پشت‌کنکوری‌های متقاضی «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • جزئیات برنامه امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • آغاز نام‌نویسی از داوطلبان متقاضی ترمیم نمره
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند